Wie is wie bij dare2move

Sietske Hoving – van der Wiel

Sietske studeerde Sociale Wetenschappen aan de universiteit in Leiden. In 2002 ronde zij haar studie af met een onderzoek binnen KPN rond het thema “zelfsturend leren in organisaties”.

De stap naar het ondernemerschap was voor haar een logische keuze. In 2002 startte ze met succes ‘Dare2move’. In de afgelopen jaren heeft zij in samenwerking opdrachten uitgevoerd op het snijvlak van opleidingskundige en veranderkundige vraagstukken binnen diverse organisaties, in de zakelijke dienstverlening, de industrie, de overheid en het onderwijs. Daarnaast begeleidt zij managers, ondernemers en professionals naar persoonlijke groei. Het navolgen van haar passie voor leer- en ontwikkelvraagstukken binnen organisaties geven haar energie. Voor Sietske staan ‘lef, dagelijks leren en ontwikkelen’ centraal.

Sietske werkt samen met:

Peter van Wijk. Naast zijn werkzaamheden als programma- en verandermanager binnen een internationaal georiënteerde organisatie, begeleidt hij als gecertificeerde personal coach vraagstukken die op het snijvlak liggen van privé en werkleven.

Ron Bisschop. Great Capital helpt technische dienstverleners met het ontwikkelen van hun organisatie en personeel.

Moniek Janssen. Modus Coaching en talentontwikkeling.

 

Onze samenwerkingspartners zijn: