‘Succes in balans’ 12:05, 16 Jul 18

In de afgelopen jaren heeft dare2move diverse interviews afgenomen en in samenwerking met de Technische Hogeschool Amsterdam en onderzoek gedaan naar diversiteit en leiderschap. Het vraagstuk, hoe en in welke mate diversiteit een rol speelt bij de keuzes in werk en privé, staat hierin centraal. Hoe ligt de verhouding in mannelijk en vrouwelijk potentieel binnen diverse organisaties en welke doorstroming is mogelijk en heeft een voorkeur bij mannen en vrouwelijk potentieel in relatie tot de ontwikkelingen in zowel de zakelijke als de privé omgeving.  vrouwelijke managers, medewerkers en ondernemers hun energie in balans houden en een plek vinden voor prive en eigen ontwikkeling naast de drukke werkzaamheden. Een steeds groter wordende groep opgeleide vrouwen tussen de 25 en 40 jaar krijgen te maken met een verstoorde energiebalans of zelfs burnout. Juist nu veel veranderingen en verschuivingen plaatsvinden binnen organisaties, en medewerkers worden ontslagen en of nieuwe werkzaamheden moeten oppakken, komt deze groep hoger opgeleide vrouwen onder druk te staan.

De waardevolle informatie uit de afgenomen intervieuws bij succesvolle ondernemers en leidingevende vrouwen en aanvulling uit recent onderoek, staan aan de basis van een nieuw programma: ‘Succes in Balans’.

In samenwerking met Frans Möhring is het programma ontwikkeld. Nu vormt het onderdeel van het aanbod van programma’s van dare2move.

Informatie voor het aanvragen van een incompany training of de open trainingen:

www.succesinbalans.nl