Coaching

‘Man knows himself only to the extent that he knows the world; he becomes aware of himself only within the world, and aware of the world only within himself. Every object, well comtemplated, opens up a new organ of perception within us. – Johann Wolfgang v. Goethe

Of het nu gaat om het vergroten van uw effectiviteit in gesprekken met collega’s of klanten, meer invloed te kunnen uitoefenen binnen uw team en of organisatie of om bewuster om te gaan met uw energie. Dare2move gaat uit van de kwaliteiten en talenten die mensen van nature inbrengen. Dare2move wil uw pallet aan keuzemogelijkheden te vergroten, u laten ervaren op welke momenten u bewust of onbewust voor ineffectieve gedragspatronen kiest die u belemmeren. U wordt uitgedaagd met nieuwe perspectieven en een andere aanpak in een veilige omgeving. Immers, dezelfde situatie vanuit een ander perspectief bekijken, leidt vaak tot nieuwe inzichten in uzelf en anderen.

Wellicht wilt u:

 • Krachtiger communiceren en makkelijker in verbinding blijven met uw gesprekspartner.
 • ‘Nee’ kunnen zeggen en tegelijk een goed gesprek ervaren.
 • Assertiever en dichter bij uzelf staan en minder last hebben van gedrag en uitspraken van anderen.
 • Uit sleutelgesprekken bij selecties, ontwikkeling en loopbaangesprekken meer rendement voor uzelf halen.
 • Op zoek gaan naar belemmerende en versterkende gedragspatronen en communicatie.
 • Misschien kunt u niet benoemen wat er speelt maar merkt u wel dat u onvoldoende energie heeft om alle aspecten van uw leven voldoende aandacht te geven.

Wie ben ik:

Dag, ik stel mezelf graag aan je voor. Mijn naam is Sietske Hoving – van der Wiel…

Ik heb een positief-realistische instelling en geloof in het ontwikkelvermogen van ieder mens. Mijn passie is om mensen beweging te laten ervaren vanuit (diepgaande) zelfbewustwording en het versterken van zelfverantwoordelijkheid. Mijn stijl van coachen is: luisterend, inlevend, analyserend, waarderend, reflecterend en vraaggericht.

Expertise (coachvragen of thema’s waarbij jij je in je kracht staat). Mijn expertise ligt in leiderschapsvraagstukken en persoonlijke effectiviteit. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met diverse HR- en algemeen directeuren, (senior) managers en medewerkers uit verschillende organisaties. De focus lag op thema’s als: het vergroten van diepgaand (strategische) zelfinzicht, ruimte maken voor persoonlijke en professionele groei, optimaal toewerken naar veranderende (leiderschaps)posities, bouwen en begeleiden naar effectieve teams en bouwen aan (tactisch en strategisch) denken en handelen.

Tijdens uw coaching kunnen technieken uit verschillende theorieën worden aangesproken: Positieve Psychologie, Proactief coachen, NLP, Time Line Therapie, Rationeel Emotieve Therapie en Trans Actionele Analyse.

Recente trajecten (maximaal 5)

Voorbeeld:

 • Het coachen van een directeur/eigenaar bij het bepalen van de volgende stap van zijn bedrijf en zijn veranderende rol als leidinggevende.
 • Het coachen van een manager van een secretariële afdeling van een logistiek bedrijf in een burn-out traject.
 • Begeleiden van een HRM-adviseur van een grote onderwijsorganisatie in het persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelen van een goede relatie met key stakeholders.
 • Begeleiden van een manager van een overheidsinstelling in een loopbaanvraagstuk.
 • Begeleiden van een directeur van een financiële instelling in het omgaan met een (female) leiderschapsvraagstuk.

Praktische informatie.

Het aantal en de duur van de sessies wordt na een uitgebreide intake in onderling overleg afgestemd. De sessies kunnen op de locatie van Dare2move of een externe locatie worden verzorgd. Wandelen, Natuur en Creativiteit kunnen een onderdeel zijn van de coaching.

Mijn stijl van coachen is: luisterend, inlevend, analyserend, reflecterend en enthousiasmerend. Ik werk vanuit resultaatgerichtheid, beweging, flexibiliteit en humor. Spreekt dit u aan, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.